• Het aan / uit knopje van mijn Panasonic FZ38 doet het niet meer. Zodat ik geen foto's kan maken.
  Wie weet een oplossing?

  Gesteld op 28-6-2015 om 22:29 in forum Panasonic DMC-FZ38 Misbruik melden
  • Ook bij mij gebeurde dit.
   Reparatiekosten zijn hoog t.o.v. de waarde van de camera.
   Als je de batterij eruit haalt is de camera uiteraard uit, maar als je een opgeladen exemplaar erin doet kun je wel foto's maken. Wel lastig! Ik heb inmiddels een andere camera aangeschaft. Geantwoord op 29-6-2015 om 21:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info