• MIjn FZ300 schiet direct de foto wanneer ik de ontspanknop een beetje indruk. Zo kan ik dus niet scherpstellen met het half indrukken van de ontspanknop. Dit doet zich nu voor het eerst voor, de eerste week kon half indrukken wel (ik heb de camera pas een week). Het probleem doet zich voor bij alle instellingen AFS /AFF en AFC. Misscjien heb ik ik iets in het menu veranderd? Is dit uberhaupt in te stellen?

    Gesteld op 18-10-2017 om 17:47 in forum Panasonic DMC-FZ300 Misbruik melden
    • Ga via de knop MENU/SET (achterop de camera) in het Menu Voorkeuze naar Voorkeursinstellingen opslaan en scroll naar Ontsp.knop half indr.
      Kies dan voor ON.
      Probleem opgelost denk ik. Succes
      Geantwoord op 18-10-2017 om 20:24

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ga via via Menu/Set naar Voorkeursinstellingen opslaan (het baco-symbool fc) en scroll naar Sluiter-focus ON, bevestig met Set, scroll daarna een stap verder naar Ontsp.knop half indr. En bevestg met ON.
      Zo werkt het bij mij. Geantwoord op 9-3-2018 om 00:18

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Bij mij werkte de mogelijkheid ontspanknop half ingedrukt ook niet meer. Er werd direct een foto gemaakt.
      Ik heb bij Fc Sluiter-focus uit- en weer aan gezet en vervolgens hetzelfde gedaan bij Ontspanknop half ingedrukt hetzelfde gedaan en daarna lukt het weer.
      Geantwoord op 6-11-2023 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info