• Hoe krijg je de Lumix DMC-FZ1000 van RW2bestand naar JPG bestand

    Gesteld op 8-2-2019 om 07:11 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
    • Om een afbeelding in RAW=firmsat naar JPEG te converteren ga je naar het instellingenmenu en kies je daarbinnen aan de linkerzijde voor het afspeelmenu (onderste). Vervolgens ga je naar 'RAW-verwerking'. De camera laat nu de lastst getoonde foto zien. Wanneer die in RAW-formaat geschoten is, kan die verwerkt gaan worden. Klik daarvoor op de menu/set toets en selecteer 'RAW>JPG'. Door nu weer op de menu/set knop te drukken wordt de verwerking gestart.
      Groet Wim Geantwoord op 8-2-2019 om 10:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info