• Hoe krijg je de Lumix DMC-FZ1000 van RW2bestand naar JPG bestand

    Gesteld op 8-2-2019 om 07:11 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
    • Om een afbeelding in RAW=firmsat naar JPEG te converteren ga je naar het instellingenmenu en kies je daarbinnen aan de linkerzijde voor het afspeelmenu (onderste). Vervolgens ga je naar 'RAW-verwerking'. De camera laat nu de lastst getoonde foto zien. Wanneer die in RAW-formaat geschoten is, kan die verwerkt gaan worden. Klik daarvoor op de menu/set toets en selecteer 'RAW>JPG'. Door nu weer op de menu/set knop te drukken wordt de verwerking gestart.
      Groet Wim Geantwoord op 8-2-2019 om 10:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info