• Mijn vraag gaat over een geluid vanuit de camera als die uit staat en je de camera naar voren of naar achteren kantelt. Dan hoor ik een "mechanische" klik. Dus waarschijnlijk iets mechanisch, maar heeft elke FZ1000 dit? En wat is het? De vraag is al eerder gesteld maar ik vond het antwoord niet duidelijk. Het gaat om een mechanisch geluid bij kantelen als de camera uit staat. Lijkt of er ergens speling op zit. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

  Gesteld op 6-1-2019 om 15:53 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
  • LS,

   Ik had ooit dezelfde vraag. En anderen met mij. Eerder (15-9-2017 om 07:00) antwoordde een gebruiker: "Iedere FZ1000 maakt dit geluid. Het wordt veroorzaakt door de motor die voor de beeldstabilisatie, focus en zoom zorgt. Het gaat niet uit als je IS uit zet. Hoort dus bij de FZ1000." Groeten, Hulzebos. Geantwoord op 6-1-2019 om 16:17

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hartelijk dank voor uw reactie. Het antwoord heeft dus betrekking op het geluid van de camera bij kantelen als die UIT is? Dat is en was mij namelijk niet duidelijk. Geantwoord op 6-1-2019 om 17:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info