• Hi, hoe kan ik mijn histogram gegevens bekijken op mijn dc-fz82 camera nadat ik een foto heb gemaakt.. Alvast bedankt.. gr.hib

    Gesteld op 13-9-2019 om 14:49 in forum Panasonic DC-FZ82 Misbruik melden
    • Hallo, nadat je een foto gemaakt hebt (op eender welk moment trouwens) kan je hem bekijken door op de groene afspeelknop te drukken. Daarna druk je 3 x op de disp knop onderaan en kan je het histogram zien. Je kan het histogram ook zien terwijl je een foto trekt maar dan moet de functie wel aan staan onder menu/set - voorkeuze ( een sleutel en de C) en histogram on selecteren. Succes. Rik Geantwoord op 13-9-2019 om 18:55

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info