• mijn kontakten lijst in het apparaat is nog leeg. Ik krijge nergens een opdracht om er een kontakt in tezetten maw. ik krijg de rubriek kontakten niet geopend

  Gesteld op 1-12-2020 om 11:07 in forum Oppo Smartphone Misbruik melden
  • Hoi,. Probeer eens een nummer in te tikken om te BELLEN.... Daar kan je ook zien "toevoegen aan contacten".
   Of ga naar contacten en daar staat een + teken. En volg instructies.
   Succes.?? Geantwoord op 2-12-2020 om 00:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja dat doe ik ook. Het is jammer dat er nog steeds geen NL handleiding bestaat. Heel veel mensen klagen hier al een lange tijd over. Ik was sowieso verbaast dat er helemaal geen handleiding bij het toestel zat. Dan moet men op internet zelf alles opzoeken. Ik kan dan wel Engels lezen en schrijven maar de sommige technische dingen zijn een beetje lastig. Suc6.Ik hoop dat Oppo hier eens wat aan gaat doen. Dan zou ik nog meer met mijn toestel kunnen doen. mvg GvB Geantwoord op 2-12-2020 om 06:15

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info