• Het geluid van de cd is perfect. maar de radio word reregeld heel dof. de stemmen zijn dan niet te verstaan. Het is maar kort. Maar erg storend. Zeker voor een nieuwe auto. Morgen ga ik er mee terug naar de garage.

  Gesteld op 19-5-2011 om 19:51 in forum Opel CD30 mp3 Misbruik melden
  • Ik heb sinds kort een Zafira met ook een CD30 MP3 en heb hetzelfde probleem. Ook bij mij wordt de radio geregeld dof. Hoe is dat bij jou opgelost ? Geantwoord op 27-3-2012 om 19:31

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • mijn corsa is 11 maanden oud. Mijn cd speler gaat na 1 uur spelen steeds zachter en stopt er dan helemaal mee. Het gebeurt alleen als ik de verwarming aan heb. Volgens de dealer komt het omdat de lucht in de middencosole te heet wordt een niet weg kan. De overhittebeveiliging van de cd speler treed dan in werking. Volgens mijn opeldealer doet opel hier niets aan. Ik ben er erg boos over, maar er wordt niets aan gedaan. Misschien speelt dit bij jou ook. Geantwoord op 15-4-2013 om 12:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het 'dof worden' staat in de handleiding beschreven.
   Als het signaal slechter wordt , is er normaal gesproken 'ruis' te horen op FM.
   Omdat dit voor veel mensen als hinderlijk wordt ervaren lost de radio dit op door het geluid 'dof' te maken. De ruis (veel hoge tonen) is dan niet meer hoorbaar.

   Bewuste keuze dus. Geantwoord op 28-1-2015 om 22:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info