• Dag allen,

  Ik wil graag zelf kunnen instellen welke radiozenders onder welke voorkeurnummers vallen. Zo kun je bijvoorbeeld nummer 1 intoetsen en daar wil ik zelf een radiozender aan koppelen. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan instellen?

  Alvast bedankt!
  Gr.

  Gesteld op 29-5-2017 om 22:31 in forum Opel CD30 mp3 Misbruik melden
  • Normaal gesproken kun je gewoon, nadat je de frequentie hebt gevonden, de cijfertoets indrukken en enkele tellen ingedrukt houden om de frequentie onder dat cijfer op te slaan. Dat werkt bij 99% van alle autoradio's. Succes! Geantwoord op 5-6-2017 om 19:50

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info