• mijn radio gaat sinds kort spontaan aan als de auto uit is, waardoor de accu leeg raakt. Ook springt de radio automatisch op mute en reageert daarna niet meer op aan/uit. alleen contact uit/aan werkt dan nog.

  Gesteld op 23-12-2010 om 21:17 in forum Opel CD30 mp3 Misbruik melden
  • Inmiddels heeft mijn auto mij al voor de 3e keer laten staan. Doordat de radio steeds weer aangaat (zonder contact) trekt deze de accu geheel leeg. Eerst naar de dealer geweest, daar kreeg ik te horen dat het niet meer in de garantietermijn zit. Klantenservice van Opel gaf hetzelfde antwoord.
   Terwijl dit om een duidelijke fabrieksfout gaat (meerdere klachten van hetzelfde bouwjaar 2004 en 2005) geeft Opel niet thuis. Eén ding is voor mij duidelijk. Nooit meer een OPEL!!! Geantwoord op 2-2-2011 om 12:12

   Waardeer dit antwoord (33) Misbruik melden
  • bij mij het zelfde probleem, alleen gaat of blijft mijn radio niet altijd aan mar gaat na verloop van tijd aan ook dat verschild, soms een kwartier of een uur soms `s nachts en soms na een maand of twee drie wat een kut auto nooit meer opel.
   Als je de rclame hoord van isignia zakt mijn broek af ik citeer de beste auto die we ooit gemaakt hebben, ja duidelijk de rest was troep nooit meer OPEL geef mij maar HONDA Geantwoord op 3-12-2011 om 23:26

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • ik las dit op internet ik weet niet of t werkt probeer maar
   Hi Ik heb ooit het zelfde probleem gehad met mijn Astra H uit 2004 ik dacht dat ik gek werd ;-)

   De oplossing is simpel maar raar.

   Zorg dat er een CD in je radio zit dan zal hij niet meer aangaan.
   Ik heb toen onder garatie mijn radio laten vervangen voor een nieuwe versie.

   Het blijkt dat de radio eens in de zoveeltijd zoek of er een CD in zit mocht hij geen CD vinden dan gaat hij aan...
   Raar maar waar. Geantwoord op 3-12-2011 om 23:37

   Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
  • Al een oplossing gevonden??
   Ik hen hetzelfde probleem.. Tevens blijft een cd vastzitten...
   Die krijg ik er ook al niet meer uit! Geantwoord op 1-2-2012 om 13:30

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Zorg dat er een CD in je radio/cd speler zit dan zal hij niet meer van zelf aangaan.
   Het blijkt dat de software van de radio eens in de zoveel tijd het mechanisme wil laten draaien om de rubber aandrijving van de cd en de laserboom niet steeds stil op 1 positie te laten staan. Hiervoor heeft hij een cd nodig. Zit er geen cd in dan vraagt hij steeds na enige tijd om dt programma af te werken en gaat de radio weer aan. Als met een cd het testprogramma is afgewerkt is de software tevreden en jij ook want de radio gaat niet meer spontaan aan en je accu loopt niet meer leeg.
   Dus laat er altijd een cd inzitten!!!!.
   Geantwoord op 1-11-2015 om 11:39

   Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
  • dit gaat waarschijnlijk over een radio van het type cd30 mp3 is dan ook een bekend probleem.
   Oplossing is vrij simpel en ongeveer 30 min werk het mechanisme welke de cd laat moet iets strakker worden gezet omdat de radio denkt dat er een cd word ingestopt terwijl dat niet het geval is ik heb dit al voor diverse klanten gerepareerd en nog nooit van 1 gehoord dat het niet goed is Geantwoord op 26-12-2015 om 00:29

   Waardeer dit antwoord (43) Misbruik melden
  • ik heb dezelfde shit probleem met mijn opel vectra break radio aan zonder contact in en de accu leeg ,, ga gewoon eens proberen de radio volledig uit te schakelen Geantwoord op 16-5-2016 om 23:13

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Nou dat is inderdaad wat ik heb ook een opel uit 2004 en mijn radio gaat ook spontaan aan.Bedankt voor de tip ik ga er nu een cd indoen.Hoop dat het euvel dan verholpen is. Geantwoord op 19-12-2016 om 19:33

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Hallo beetje laat maar de man die het mechanisme strakker kan zetten zou ik graag willen contacten want ik word er helemaal gek van Geantwoord op 17-4-2017 om 22:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info