• Hallo, ik heb problemen met de bleutooth verbinding van mijn cd30bt radiosysteem in mijn Opel Vivaro 2011. Als ik mijn telefoon aanmeld (Samsung Galaxy S2) herkent hij hem maar na ±15 sec wordt de verbinding verbroken dan na ± 15 sec heb ik weer verbinding daarna meld hij zich weer af enz. enz.
    Herkent iemand dit probleem en is dit op te lossen?

    Gesteld op 6-5-2014 om 12:30 in forum Opel CD30 mp3 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem in mijn astra uit 2006 en mijn Sony Xperia z3. Heb jij al een oplossing ban iemand ontvangen? Geantwoord op 4-8-2015 om 01:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info