• Graag een installateur voor de kassa 912 te komen programmeren kan dat of weet iemand waar

  Gesteld op 18-8-2016 om 12:25 in forum Olympia CM 912 Misbruik melden
  • Goedendag

   De kassa programmeren is afhankelijk van eisen veel of heel veel werk. Wij programmeren de Olympia kassa voor diverse kringloopwinkels. Als u alleen gebruik maakt van een 10-tal productgroepen, met eigen BTW, dan bent u circa 300 euro ex btw kwijt.

   Uitbreidingen cq aanpassingen na oplevering worden op voorcalculatie gedaan met een minimum van 95 euro ex btw per aanpassing.

   Wilt u met de barcode scanner gaan werken dan kunt u max 1000 unieke code/prijs-combinaties kwijt. De kosten daarvoor lopen flink op daar alles handmatig moet worden geprogrammeerd. De uurkosten bedragen 95 euro ex btw.

   Het beste is om zelf de handleiding door te worstelen en eerst zelf te experimenteren.

   De olympia wordt bij ons op kantoor geprogrammeerd.

   De geheugenkaart voor de olympia is helaas niet meer te krijgen. Houdt u rekening met herprogrammering op het moment dat u het geheugen van de olympia wist.

   mvg
   Stefan
   Mercari Ventures BV
   Heerhugowaard
   Geantwoord op 18-8-2016 om 13:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info