Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Onze vaatwasser Novy 5055 doet reeds jaren goed zijn job, maar na een stroomonderbreking terwijl hij aan het draaien was door het circuit dat overladen werd door te veel apparaten op een lijn, krijg ik hem niet meer op een programma!
  Wanneer ik hem actieveer pompt hij voortdurend water weg, en meer niet. Ik kan hem op geen enkele manier iets anders laten doen. Hoe kan ik hem hieruit helpen om terug de normale programma's te doen? Dank voor uw hulp!?? Gesteld op 20-5-2019 om 14:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wij hebben een NOVY D5064-1.
  Ineens blijft het blauwe LED lampje flikkeren, gaat niet meer uit en het apparaat start niet. In het LCD-schermpje staat een uitroepteken en code "d07".
  Wat is er aan de hand en hoe krijgen wij het apparaat aan de praat.
  Op internet kan ik geen handleiding vinden van dit apparaat type Gesteld op 7-12-2018 om 23:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een vaatwasser D5050 type DWA35331323111 ik heb een storing als ik mijn vaatwasser aanzet knippert het licht van het programma dat ik wil gebruiken als ik de deur sluit schakelt het toestel uit en hoe kan ik het resetten Gesteld op 19-9-2018 om 09:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Novy Vaatwasser

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info