• mijn laptop kan mijn nokia lumia 710 niet vinden, ik heb zune al geinstaleert op mijn laptop, en via usb kabel, mijn nokia aangesloten, maar bij zune zegt het dan dat mijn apparaat niet is aangesloten.
    wat doe ik verkeerd of wat ben ik vergeten. ik wil namelijk heel graag muziek naar mijn telefoon overzetten, en fotos van mijn nokia naar mijn laptob overzetten. kan iemand mij dit stap voor stap uitleggen .
    alvast bedankt

    Gesteld op 20-5-2012 om 14:45 in forum Nokia Lumia 710 Misbruik melden
    • je kan ook gewoon desnoods je sd eruit trekken en geeft je pc hem niet als gewone verbinding aan dit heeft samsung ook vaak met sommige telefoons en met kies voor de pc ik deed daarom altijd zonder kies apps downloadde ik via de store op mn mobiel :)
      Geantwoord op 24-6-2012 om 17:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • dit probleem is bekent met lumia 710 had dit ook heb van alles geprobeert uiteindelijk is het een probleem met certificaten in windows dit is op te lossen door eerst zune af te sluiten dan op start knop te klikken op je computer dan typ in het zoekbalkje "certmgr.msc" druk enter. als het goed is krijg je een venster waar allen certificaten staan in het linker kolom staat er een map persoonlijk als je deze open staat er een certificaat tussen met de naam "zune-tuner://windowsphone/ enz"verwijder deze uit de lijst klik dan linksbovenin bestand en sluit af. klik weer op de start knop en gebruik weer de zoekbalk typ dit keer in %userprofile%\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA zoek dan bestand op dat begint met S-1-5-21....... klik hier met rechtermuis knop op en kies naam veranderen je hoef er aleen ".bak" achter te zetten en sla dit dan op sluit telefoon weer aan en het probleem zou verholpen moeten zijn ( vergeet niet de punt voor bak te zetten ) Geantwoord op 3-8-2014 om 05:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info