• Ik wil de foto,s die op mijn mobiel staan (Nokia 2690) naar mijn computer maar het lukt mij niet. Wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen. Kunt U mij daarbij helpen?

    Gesteld op 8-5-2016 om 18:12 in forum Nokia 2680 Slide Misbruik melden
    • Volgens mij is er voor de 2690 (net als voor de 2680) geen usb-aansluiting mogelijk. Het kan wel dmv bluetooth. Je hebt dan wel of een laptop nodig die bluetooth heeft of een een bluetooth-dongle. Dat is een klein usb-toestelletje kleiner dan een duim dat je op de PC of laptop aansluit. Dit laat dan bluetooth connectie toe. Op deze manier kan je je GSM verbinden met je pc. Je hoeft dan enkel je bluetoothconnectie open te zetten en de foto via bluetooth te verzenden naar de pc/laptop.
      Hopelijk helpt dit je verder!
      Groeten en succes,
      AlVa Geantwoord op 10-5-2016 om 19:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info