Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 18 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Nilfisk-ALTO Poseidon 4 valt steeds ongeveer 30 seconden uit Gesteld op 12-4-2019 om 11:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn hogedrukreiniger slaat steeds af. Bij aanvang doet hij het ongeveer 15 a 20 minuten. Daarna slaat hij steeds af, na20 a 25 seconden slaat hij weer aan. Dan doet hij het ongeveer een anderhalve minuut en slaat vervolgens weer af. Dit herhaald zich dan de hele dag.
  Wat kan ik hieraan doen. Gesteld op 12-9-2013 om 16:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hier precies hetzelfde. Zeer waarschijnlijk is de thermische beveiliging in de elektrokast defect. Zwart blokje met opschrift: Eta 16A. 1658-A00-00-P10. Na ongeveer 3 minuten gebruik viel het apparaat uit, en schakelde dan na +/- 3/4 minuut weer in. Dat ging dan zo door. De originele thermische beveiliging is moeilijk/niet (meer) te krijgen.
   Ik heb er een niet zelf resettende met hetzelfde amperage ingezet. Nadeel is wel dat als hij nu thermisch uitvalt je het hele apparaat open moet hebben om de beveiliging te resetten. Bij de test na inbouw heb ik de hogedrukreiniger 10 minuten continue laten draaien zonder uitval. Mocht u niet elektrotechnisch onderricht zijn dan niet zelf aan beginnnen maar iemand inschakelen die dit wel is.Geantwoord op 4-5-2019 om 18:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Nilfisk-ALTO Poseidon 4

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info