• Hogedrukslang is gebarsten bij de aansluitring op de poistool. Is erepaeratie mogelijk

  Gesteld op 21-3-2017 om 14:44 in forum Nilfisk-ALTO C 110.3 X-TRA Misbruik melden
  • Dat ligt eraan hoe oud hij is. Slang mag niet barsten. Niet ouder dan 5 jaar? Dan kun je proberen bij Nilfisk, kans is groot dat je een nieuwe krijgt. Stuur duidelijke foto's mee. Hopelijk niet eigen schuld, dan is de kans kleiner.
   Maar die slangen zijn niet zo duur.
   Misschien gelijk een langere nemen, ik heb er een van 9m. ideaal, veel minder gesjouw.
   Wanneer ze aanbieden om de huidige te vervangen, dan kun je aangeven dat je een langere wilt. Het verschil moet je dan bijbetalen.
   Ik heb dat ook zo gedaan, meen 10 euro bijbetalen, maar dat is al weer jaren geleden. Had de slang ook stuk, aan de wartel.

   Laat eens horen hoe het is afgelopen.

   Burgkop. Geantwoord op 21-3-2017 om 16:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info