• Bedankt om te reageren op mijn vraag van 18/9/2015. Ik werk met 2 lenzen van Nikor, de macrolens 105mm en de zoomlens 18-200mm. Deze laatste is al eens gekalibreerd geweest toen ik het probleem voorlegde in de winkel waar ik het toestel kocht. Helaas blijft het probleem. Ik werk met macro uit de hand en op statief. Bij een stagnerend onderwerp gebruik ik regelmatig de zelfontspanner. Ook dan is het resultaat niet 'professioneel scherp'. Als ik werk op mijn bino steekt er geen lens meer op het toestel, maar een speciale tube voor Nikon. Hier gebruik ik vaak mijn draadloze afstandsbediening. Resultaat schrijnend! Volgens mij zit het probleem in de body, maar in de winkel wimpelen ze dit af. Nogmaals bedankt voor jullie fantastische reactie. Bijkomende tips zal ik zeker uitproberen.

    Gesteld op 20-9-2015 om 11:36 in forum Nikon D7000 Misbruik melden
    • Ik zou even via de mail contact met Nikon opnemen, heb ik ook al eens gedaan met een lens waarvan ik de foto's niet meer scherp kreeg (bleek achteraf valschade te hebben)
      Ze vragen je om wat voorbeelden te mailen van foto's, gaat best snel soms dezelfde dag al. Ws vragen ze je de camera op te sturen, is volgens mij gratis. Geantwoord op 21-9-2015 om 07:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info