• hallo
  ik heb een Nikon D7000 en vroeger had ik een Nikon D70. Met de D70 kon ik mijn scherpstelpunt zo instellen dat ik die met de pijltjestoetsen kon verzetten om men scherpstelpunt in te stellen op hetgeen ik zelf wou. Met de D7000 lukt dit me niet, het scherpstelpunt verspringt vanzelf...
  wie kan me helpen

  Gesteld op 1-1-2014 om 15:26 in forum Nikon D7000 Misbruik melden
  • Je moet je nikon op Lock zetten dan gaat hij niet verspringen.
   wil je hem weer juist zetten dan moet je hem ontlocken.
   lock = L
   Groetjes Christian v. Geantwoord op 1-10-2014 om 21:43

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Jouw toestel staat op L = dwz lock . Zet u het op punt dan kan u dmv pijltjestoets weer uw opstelpunt weer verplaatsen maar vergeet daaarna niet hem terug op lock te zetten
   veel succes
   Christian Vincke Geantwoord op 5-10-2014 om 17:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info