• Onlangs heb ik een nikon d7000 gekocht. maar er zat een duitse handleiding in.mijn vraag om een nederlandse handleiding voor nikon D7000.
  wil er ook voor betalen.

  Gesteld op 22-11-2011 om 13:29 in forum Nikon D7000 Misbruik melden
  • De Nederlandse handleiding kunt u GRATIS op deze pagina downloaden.
   Let op: het kan even duren want het is een groot bestand.
   Mocht het niet lukken laat het ons dan weten.

   team gebruikershandleiding.com
   Geantwoord op 23-11-2011 om 22:24

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Dag ik heb net de Nederlandse handleiding van Internet gehaald. Gratis. Gewoon even intikken 'Nederlandse handleiding Nikon D7000'. Succes Freek Geantwoord op 12-5-2012 om 06:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info