• ik heb sinds kort een nikon D3400. Nu hebben wij vandaag super mooie fotos gemaakt nu heeft mijn dochter op prullenbak gedrukt en nu zijn er fotos verwijderd. Kan ik deze nog terughalen? en zo ja hoe?

  Gesteld op 13-5-2019 om 19:26 in forum Nikon D3400 Misbruik melden
  • Heb in de korte handleiding niets kunnen vinden voor dergelijk probleem.
   Dus tracht ik je een middel aan de hand te doen.
   Heb ooit per ongeluk fotos gewist op mijn desktop. Gelukkig had ik RECUVA software aan boord.
   Heb ze op twee na allemaal terug gehad. Die twee waren al overschreven....en dan lukt het niet.
   Wat je nodig hebt is een computer waarop je RECUVA installeert, een kaartlezer die je aansluit op je computer. Memory card in de kaartlezer stoppen en openen. Dan draai je Recuva en geeft instructie waar hij moet zoeken. Veel geluk ermee!
   O ja, ik weet niet of Recuva functionneert als je de camera zelf als kaartlezer zou gebruiken. Geantwoord op 13-5-2019 om 21:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info