• kan je echt niet op een d3000 een video maken want er staat wel videostand en ik zou het leuk vinden als het kan

    Gesteld op 18-1-2021 om 11:47 in forum Nikon D3000 Misbruik melden
    • Helaas kan ik geen goed nieuws brengen.
      De videostand is namelijk bedoeld om foto`s op een tv te laten zien waar volgens mij ook niemand gebruik van maakt.
      Pas op de latere modellen is dat wel mogelijk geworden, echter heb ik de D3200 en die kan maar een kleine 20 tot 30 seconden films maken omdat anders de processor te heet wordt! en latere modellen kunnen wel langer filmen maar een nieuwe D3500 kost zo €449 en kan in 4K filmen. Geantwoord op 18-1-2021 om 13:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik zou het uit proberen dan weet je of het kan maar doe dat wel met een statief , ik heb een d 3500 daar heb ik al mee gefilmd en gaat prima groetjes Theo Geantwoord op 18-1-2021 om 21:52

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Wat ik vergat te vermelden in mijn eerdere antwoord is dat ik ook naast de D3200 ook de D3000 in bezit heb en daar door weet dat de D3000 geen mogelijkheid heeft om te filmen.
      Geantwoord op 19-1-2021 om 10:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info