• Beste, ik heb een D3000, gisteren was ik foto's aan het nemen. zonder problemen kon ik een foto of 4 trekken. ik besloot te veranderen van opnamestand en toen ik de foto's wou bekijken was het scherm gans zwart. de eerste 4 foto's kon ik nog wel bekijken zonder problemen maar de volgende foto's blijven steeds zwart, ongeacht in welke stand ik een foto trek. Ook vandaag nog blijven de foto's zwart.

    Hebt u toevallig enig idee wat de oorzaak van dit probleem kan zijn?

    Gesteld op 22-5-2017 om 11:40 in forum Nikon D3000 Misbruik melden
    • Staan er wel foto`s op de geheugenkaart dan is de kans groot dat de display het begeven heeft
      Als er ook geen foto`s op de geheugenkaart staan dan is het over en uit de kosten om het toestel te laten repareren wegen niet op tegen het aanschaft van een nieuwe of tweedehands.
      Bent u erg handig dan zou u een poging kunnen ondernemen om de display zelf te vervangen op Klik op deze LINK kan u zien hoe dat in zijn werk gaat.
      Een display/scherm kan u vinden op ebay of aliexpress maar vergelijk goed de prijzen voor u besteld. Geantwoord op 23-5-2017 om 10:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste, Bedankt voor uw reactie.

      Er staan idd foto's op de geheugenkaart en ik kan ze nog zien op de display van het toestel. de display zal volgens mij dan niet stuk zijn. echter wanneer ik nu een foto maak, is de foto gewoonweg zwart.
      Geantwoord op 23-5-2017 om 11:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info