• Goedmorgen,
    Ik heb ene vraag over de coolpix S6600
    we gebruiken dit toestal al een tijdjeo p het werk om kwaliteitsproblemen te fotograferen en ik laad dit toestel telkens op met de usb kabel aan mijn pc.
    vanaf gisteren kan ik geen foto's meer uploaden en krijg ikhet toestel niet meer aan de praat.
    ik heb ondertussen nog geprobeerd de batterij een nacht op te laden via de stekker, maar zonder enig resultaat. kan ik nog iets proberen vooraleer ik het toestel binnenbreng bi mij verkooppunt?

    Gesteld op 27-8-2014 om 09:16 in forum Nikon Coolpix S6600 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info