• Hallo op mijn nikon coolpix p 900 zet ik de voor ingestelde vogels kijken en andere ingestelde groepen zoals maan en andere maar kan geen fotos maken kan iemand mij helpen groetjes

    Gesteld op 21-7-2020 om 18:03 in forum Nikon Coolpix P900 Misbruik melden
    • wanneer u een instelling heeft gekozen van bijvoorbeeld MAAN, of VOGELS KIJKEN, of PORTRET, dan moet u deze wel bevestigen met een druk op de knop OK . Als u in het menu instellingen hebt veranderd naar de gewenste instelling , altijd bevestigen met druk op de OK knop.

      succes groet Roy. Geantwoord op 26-7-2020 om 21:06

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info