• Zijn er ook gegevens over alle standen op de nikon coolpix 900. Zodat je weet wat alles is. En hoe kun je het diafragma apart instellen en de sluitertijd en lichtbalans. Of is dit niet apart mogelijk. Handleiding is zo beknopt.

    Gesteld op 18-9-2018 om 10:08 in forum Nikon Coolpix P900 Misbruik melden
    • als de de instelknop op A zet kijk je in het scherm of oculair kun je met het wieltje draaien midden in dus de oké knop midden , met het veranderen van de diafragma pa hij de sluitertijd aan ,,,rustig uit proberen op het zelfde onderwerp , voor vergelijken , succes Bart Jansen Geantwoord op 18-9-2018 om 11:48

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info