Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 200 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Deze camera reageert wel bij het aanzetten maar de lens wil niet uitklappen. Gesteld op 16-8-2015 om 16:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Er kunnen 2 zaken aan de hand zijn, ten eerste kan het zijn dat de batterijspanning te laag is dat komt vooral voor al er veel geflitst is of als de flits op automatisch staat want dan wordt deze iedere keer geladen of, ten 2e er is zand of ander vuil in het mechaniek gekomen, een mogelijkheid is dan om voorzichtig met 2 vingers tegen de lensrand te drukken tijdens het aanzetten, het kan nl. zijn dat dat helpt om beter contact binnen te maken of om er wat beweging in te krijgen. Ik heb het nu 2x gehad 1x toen hij in de morgen koud was en met vol geladen batterijen wel wilde werken en 1x toen hij een tijd in een winderige omgeving was gebruikt toen heb ik de laatste beschreven truc toegepast verder nooit meer problemen gehad en.... ik maak zo'n 10.000 foto's per jaar met dit toestel tot volle tevredenheid Geantwoord op 16-8-2015 om 16:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Nikon Coolpix L27

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info