Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 252 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn nikon coolpix aw110 loopt steeds vast. Hij is bijna 1 jaar oud. Soms stopt hij ne 3 opnames, soms na 5 en soms na een stuk of 10. Ik houd wel beeld maar hij reageert niet meer op de bediening.
  Heeft iemand enig idee? Gesteld op 17-5-2014 om 21:21

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Het vastlopen gebeurt als ik sterk ingezoomd heb. Dan kun je erop wachten. Ik ga op zoek naar een software update.Geantwoord op 28-10-2014 om 09:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Mijn camera Nikon coolpix AW110 houdt een zwart scherm, maakt geen foto's meer, maar hij flitst wel. Wat kan ik doen? Het is pas een half jaar oud, wel intensief gebruikt rond het water. Ik ben nu op vakantie op een prachtig oord en hoop er nog wat foto's mee te kunnen maken in de resterende tijd van mijn vakantie. Gesteld op 9-12-2013 om 13:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Inderdaad SUPER TIP
   Goed laten drogen en de HDMI kabel op beide poorten aangesloten, effe opnieuw opstarten en ik kon weer foto's maken met beeld.
   Werkte bij mij op 21-02-16 tijdens een vakantie, had net m'n dochter onder water gefilmd en wilde nog een foto maken, hierna ging het dus mis.
   Nu inmiddels een5 tal uren later en hij werkt nog steeds goed.
   Succes met deze tip.
   groetjes
   MartinGeantwoord op 21-2-2016 om 18:40

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Ik krijg mijn nikon aw110 niet verbonden met mijn samsung s4 en tablet Gesteld op 6-10-2013 om 22:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zet de tablet aan. Tevens de camera aanzetten en naar de locatie waar je wifi aan kunt zetten. Wifi aan, dan kijk je op je tablet naar de Wifi instellingen, vervolgens zie de Nixonaw110xxx, deze verbinden en het wachtwoord NikonCoolpix geven en verbinden. Maar voor dit alles moet je de app downloaden op playstore wma nikon op je tablet anders ziet hij wel je camera maar kan geen verbinding maken. Ik heb het zelfde probleem gekend en heb het op deze mannier oopgelost en het functioneert prima. Hoop dat je hier iets aan hebt. Succes verder. Geantwoord op 7-10-2013 om 11:29

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
 • Ik kan mijn wifi netwerk niet op "aan" zetten. In de rest van et wifi menu kan ik wel wijzigingen aanbrengen, aar de optie aanzetten licht niet op. Wie kan mij helpen? Gesteld op 2-9-2013 om 21:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Onze camera is net 3 mnd oud ik heb nu een zwart beeld. Filmen kan wel met beeld en foto's maken kan ook maar dan zonder beeld. Ik kan niet terug kijken, menu of wissen is niet mogelijk. Het beeld doet het alleen bij filmen. Iemand een idee? Grt jel Gesteld op 11-8-2013 om 12:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo pascal hier, mijn camera ligt inmiddels bij het nikon service afdeling om gerepareerd te worden. Geheel valt onder de garantie.
   Geantwoord op 31-8-2013 om 12:50

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Nikon Coolpix AW110

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info