Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 4 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 231 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • gezocht nikoncoolpix handleiding email=j.d.rooy@ziggo.nl Gesteld op 5-12-2011 om 22:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Coolpix 5000 on/off knop reageert onvoorspelbaar. Gaat vaak vanzelf weer uit en aan. Iemand hetzelfde probleem? Gesteld op 10-1-2011 om 09:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo, dit lijkt een typisch Coolpix kwaaltje te zijn. Heb dit gehad met een model 990, waarbij de camera (in rust, uitgeschakeld!) uit zichzelf tot leven kwam, soms met flitsen erbij! Kent U de film 'De Lift'?
   Mijn Coolpixen 5400 hebben de onhebbelijkheid wel eens niet uit te gaan wannner de knop op 'uit' wordt gezet. Dat geeft in dat geval ook aanleiding dat de computer de camera niet herkent. Van de stroombron halen ( accu eruit of snoertje los) helpt, maar niet altijd de eerste keer. Duidelijk een ontwerpfout die klaarblijkelijk een labiele schakeling in de hand werkt. Repareren heeft alleen al vanwege de kosten geen zin, ik heb nu mijn derde 5400 die ik allen voor een appel en een ei gekocht heb. Ondanks deze manco's maak ik er toch al jaren veel plaatjes mee. Geantwoord op 14-12-2011 om 00:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Nikon Coolpix 5000

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info