• bij het scherpstellen gaat er dan een infraroodlampje of zo branden, als ik vogels wil fotograferen hebben ze het nl. gelijk door en schrikken ze van iets. Kan je dat ook uitzetten?

  Gesteld op 23-9-2022 om 08:46 in forum Nikon COOLPIX P1000 Misbruik melden
  • Het ledschermpje als ik die uit klap krijg ik geen beeld meer ik kan allen nog in kijker kijken klap ik het schermpje helemaal uit dan krijg wel beeld maar niet als het schermpje in geklapt wordt op de camera
   hoe kan ik die instelling weer terug krijgen ik heb alles standaard gereset .
   en hoe kan ik het programma MF weer weg krijgen ??? ik heb nu de camera 2 jaar verder ók Geantwoord op 5-11-2022 om 19:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info