• Hallo heb deze camera pas in mijn bezit en vind het allemaal vrij ingewikkeld met welke instelling voor vogels fotograferen zou ik eens kunnen beginnen graag reactie
  Groet
  Martin

  Gesteld op 7-1-2022 om 17:33 in forum Nikon COOLPIX P1000 Misbruik melden
  • IK fotografeer of met de P of de vogelstand Als een vogel langer blijf zitten maak er een film van Uiteraard met standaard en ik heb ook altijd de afstand bed erbij Een film is meestal haarscherp en vandaar uit kun je foto´s uit de film halen die ook weer scherp zijn .gr Geantwoord op 7-1-2022 om 21:26

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info