• Het display geeft NO DISC inbrengen van DVD. Verschillende DVD's geprobeerd. Niks lukt. Toestel amper een maand oud. Hoe vlug oplossen?

  Gesteld op 1-2-2017 om 18:50 in forum Nikkei NMD360 Misbruik melden
  • Wij hebben ook dit probleem, na 6mnd gebruik. Cd's en dvds kunnen niet meer worden afgespeeld. Jullie inmiddels een oplossing hiervoor? Geantwoord op 6-12-2017 om 11:44

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • Nu vandaag voor de tweede keer ook het probleem dat er no disk verschijnt als er een cd inzit. Vorig jaar eind juni is het apparaat ook al 4 weken weg geweest met het zelfde probleem Geantwoord op 12-5-2018 om 14:06

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info