Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Gisteren mijn pakketje binnengekregen, geïnstalleerd volgens instructie, dat ging heel makkelijk en werkte prima. Ging de honden uitlaten, had het licht aan laten staan, kwam terug, het licht was uit en kreeg het ook niet meer aan. Tijden bezig geweest om het weer aan de praat te krijgen, maar het werkt nog steeds niet. App, android, opnieuw geïnstalleerd e.d. Maar niets hielp, het werkt nog steeds niet. Ik vermoed dat het iets met de bridge te maken heeft, het lijkt mij stug dat de 3 lampen tegelijkertijd kapot zijn gegaan.

  Heeft iemand misschien hetzelfde probleem gehad en weet hoe dit opgelost kan worden? Of kan ik het setje maar beter terugsturen en een nieuwe vragen? Gesteld op 26-11-2016 om 13:53

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • waarom moet je deze lampen renamen en krijg ik de plaatjes 7 tot 11 niet op mijn scherm. Gesteld op 14-5-2016 om 17:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Nikkei Luxxus NCL103

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info