• Ook mijn tandenborstel van Nevadent werkt niet meer. Blijft constant rood branden en wanneer ik hem eraf haal, doet hij het even en gaat dan weer uit.

    Gesteld op 30-4-2018 om 10:14 in forum Nevadent Elektrische tandenborstel Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem. 10 uur in de lader gehad, maar hij werkt maar 5 seconden, dan gaat het rode lampje branden.
      Het apparaat wat ik heb gekocht is al gebruikt, want toen ik het kocht was de doos half open, en er zat tandpasta op het doosje van de borstelhouder en op 1 van de borsteltjes, dus de Lidl krijgt het zaterdag terug hoor.Ik zag pas thuis dat het apparaat gebruikt was. Geantwoord op 2-7-2018 om 22:22

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info