• Sinds een poosje heb ik een Netgear WN3000RP. Wat ik ook doe: ik kom niet op de extender. Ik moet een password invullen maar daar gaat het mis. Ik werk met een tablet (WiFi) en als ik probeer deze te verbinden met de extender blijft hij (opties scherm) vragen om een IP adres en blijft proberen te verbinden. Tot dat hij er zelf genoeg van heeft (De tablet) en vanzelf probeert mijn in de huiskamer staandedraadloze modem te vinden. Maar ik wil nu juist een verbinding hebben als ik in de tuin zit... via de extender en dat werkt dus niet. Help...

  Mvgr. wim

  Gesteld op 29-7-2013 om 20:44 in forum Netgear WN3000RP Misbruik melden
  • Ik heb ook problemen om de versterker te installeren. Wat helpt is van je modem/router je wachtwoord er af halen. Ik kom alleen niet via de versterker op internet

   Gr. Eric Geantwoord op 7-8-2013 om 21:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info