• De netgear ac1900-r7000 heb ik verbonden met de cisko modem van ziggo. Alle lampjes mooi wit dus goede snelheid. De netgear wordt ook gezien in het wifi netwerk. Verbinding is mogelijk maar vervolgens wel verbonden maar geen internet.
  Volgens ziggo moet de netgear ook toegankelijk zijn als de cisko niet in Bridge is ingesteld. Wat doe ik niet goed?

  Gesteld op 19-10-2016 om 16:58 in forum Netgear Nighthawk AC1900 - R7000 Misbruik melden
  • de kabel moet in de onderste ingang van de cisko modem/router zijn geplaats,de cisko router niet in de bridge stand laten zetten .
   dan ga het icoon van netgear nigthawk installeren ,je aanmelden
   en dan moet het goed komen ,teminste zo heb ik het gedaan en het werkt perfekt.
   ik hen 'n bereik van ongeveer 50 meter vanaf de nigtgear
   ik hoop dat u hier wat aan heeft succes gr.bertus Geantwoord op 19-10-2016 om 18:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • nog even aanvulling op mijn antwoord van 19-10-2016.
   je moet elke internet verbindingmet de cisco verbreken en alleen maar de netgear gebruiken dat kan je via netwerk verbindingen doen.gr bertus Geantwoord op 19-10-2016 om 18:27

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • even 'n voorbeeld je zoekt op jouw telefoon netgear op voer het nieuwe wachtwoord in .
   bv Netgear 31 guest en dan het wachtwoord.als u dat heeft gedaan loopt u even naar buiten buiten het bereik van de cisco wifi netwerk zoek het netwerk ziggo dan kan je de cisco zo verwijderen /vergeten Geantwoord op 20-10-2016 om 06:57

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Helder. Het signaal van de netgear wordt op telefoon, tablet en laptop gezien. Ik kan de apparaten ook verbinden met de netgear via het wachtwoord maar heb dan nog geen internet. Er staat een uitroepteken naast het volle audiosignaal. Wel verbonden maar de netgear heeft geen verbinding met internet. Kabel zit in de Lange uitgang modem, poort 1, en in wan ingang netgear. Ergens heb ik wellicht een stap overgeslagen? Netgear aanmelden bij ??? Kan niet via een wifi signaal.
   Dank voor jouw geduld :) Geantwoord op 20-10-2016 om 07:31

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • nog even dit .
   zit de kabel voor internet wel in de ingang voor internet achter in de netgear.
   als dit goed zit dan zie op de achter kant van de netgear 'n klein reset knopje zitten helemaal aan de linker kant vlak bij ántenne spriet druk daar op en reset de netgear nog 1 keer
   oke succes bertus Geantwoord op 20-10-2016 om 07:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste Bertus, vandaag contact gehad met klantenservice Netgear. Het heeft uiteindelijk bijna 3 kwartier geduurd maar er is een uitstekende wifi verbinding door het hele huis. Ik wil jou bedanken voor het willen meedenken over dit probleem. Ik moest het type modem van ziggo doorgeven, Netgear heeft vrij veel verbindingsproblemen met ziggo modems; ze willen nagaan wat dit veroorzaakt. Geantwoord op 24-10-2016 om 17:24

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info