• Arlo pro. Krijg ineens melding: Basisstation is offline. Als ik bij het basisstation sta branden twee lampje groen en alleen het camera lampje oranje. Moet ik de camera's opnieuw aanmelden? Ze werken prima.

    Gesteld op 20-5-2018 om 23:00 in forum Netgear Arlo Pro Misbruik melden
    • Probleem blijft. Heb de stekker van modem provider en Arlo pro 2 basis station er uit gehaald. 1 minuut gewacht en toen weer stekkers er in. Internet doet het prima, maar op het Arlo Pro 2 basis station blijft het lampje van de camera oranje, De andere twee lampjes blijven groen, het middels lampje (Internet) flikkert af en toe groen. Tot twee keer toe herhaalt, ook volgorde van stekker terug in stopcontact nog eens gewijzigd, dus eerst modem provider en daarna pas van basis station. Maar helpt niet. Het systeem heeft maanden uitstekend gewerkt en is ineens ontstaan Geantwoord op 21-5-2018 om 08:12

      Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden
    • Besloten alles opnieuw te installeren, dus ook basisstation. En nu werkt het weer. Onbekende oorzaak. Zag wel dat er op 15 mei 2018 een software update is geweest. Geantwoord op 21-5-2018 om 09:43

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Indien de camera’s steeds offline gaan, wat bij mij het probleem was, adviseer ik u na te vragen bij u internetprovider of de poort die nu voor het basisstation wordt gebruikt 2,4 Ghz heeft en of op de router: Ports 80, 443 (TCP) 123 (UDP)? vrij zijn
      Nadat deze poorten weer open zijn gezet werkt het systeem weer vlekkeloos en lopen ook de batterijen niet meer zo snel leeg. Dit was voor mij de oplossing. Waarschijnlijk door het uitvallen of opdating van internet is de instelling van de poorten uitgevallen. Geantwoord op 29-7-2019 om 17:11

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Mijn arlo deurbel geeft aan geen wifi. Terwijl ik die wel heb de Camara geeft gewoon beeld en neemt op als hij iets ziet.
      Hoe krijg ik die melding weg op mijn verisure app Geantwoord op 5-8-2021 om 06:39

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info