• Ook wij hebben een Nefit Trendline 25 een ook bij ons is de stromingscensor al 2 keer vervangen en nu hebben wij dus weer hetzelfde probleem en Nefit geeft niet thuis . Na onze melding geven die dus doodleuk aan het probleem is bij ons niet bekend Het lijkt wel of ze in den Haag gehuisvest zijn : die komen ook met , daar heb ik geen herinnering aan . Gewoon slecht om zo te reageren en dat voor een ketel uit 2017 .
    Met groeten : Bart Termeer Eindhoven .

    Gesteld op 13-4-2021 om 10:23 in forum Nefit TrendLine HRC 30-CW5 Misbruik melden
    • Geachte heer Termeer,
      Wij vinden het bijzonder vervelend dat u problemen heeft met de stromingssensor van uw cv-ketel. de snelste weg naar een oplossing loopt echter via uw installateur. Uw installateur heeft de mogelijkheid om de sensor te vervangen en defecte onderdelen naar ons terug te sturen voor garantiebeoordeling. Op deze wijze zult u weer snel warm water hebben en gecompenseerd worden voor de kosten.

      Met vriendelijke groet,
      Nefit Consumentenservice. Geantwoord op 14-4-2021 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Weet iemand of er ook een stromingssensor te koop is die niet iedere 2 jaar stuk gaat, maar bijvoorbeeld 10 jaar mee gaat? Geantwoord op 24-12-2021 om 11:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info