• Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb een Nefit Moduline 300 thermostaat aangesloten op een Nefit ketel. Helaas stookt de ketel,soms te lang door waardoor het 1graad of meer te warm wordt.
  Als de gewenste kamertemperatuur reeds is overschreden met een halve graad blijft hij de ketel opdracht geven om door te stoken.
  Deze “slimme” thermostaat is kennelijk niet zo slim als hij zelf denkt want hij stopt pas als het een graad warmer dan gevraagd (en oncomfortabel) is in huis.
  Kan ik deze functie uitzetten zodat hij niet meedenkt maar de kamer op exact de gevraagde temperatuur maakt?

  Gesteld op 25-11-2017 om 09:43 in forum Nefit Moduline 300 Misbruik melden
  • Geachte heer/mevrouw,
   Ik zit met exact hetzelfde probleem. Als de op de thermostaat ingestelde temperatuur bereikt is, blijft de ketel branden en moet ik hem handmatig een graad lager instellen om hem te doen stoppen. Misschien heeft u al een antwoord op uw vraag gekregen en kunt u mij daarmee helpen. Alvast bedankt!

   Geantwoord op 9-12-2017 om 22:32

   Waardeer dit antwoord (33) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info