• Als ik de Moduline 15 aansluit gaat de cv constant branden,ook als ik de thermostaat in de laagste stand zet, de display verandert na enkele minuten van cijfers in streepjes. Wat is het probleem?

  Gesteld op 9-10-2011 om 12:18 in forum Nefit Moduline 15 Misbruik melden
  • Heb het zelfde probleem.
   Ketel Nefit Economy met moduline 15 thermostaat.
   Geen idee wat het is, maar vind het best vervelend.
   Heb ook het idee dat de ketel soms niet reageerd op de thermostaat en dat hij de ketel laat door stoken.
   Geantwoord op 20-10-2011 om 18:21

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Heb hetzelfde probleem: Als ik in een koude kamer de thermostaat naar 20.5 graden zet, komt er naar verloop van tijd --.- in het display. De ketel blijft door verwarmen. Door warmwater te pakken stop je dat proces. Het gebeurt niet als ik de thermostaat op 20.0 graden insteld. Zoals ik hier lees, is het een structureel probleem. Is er al een oplossing? Geantwoord op 6-12-2011 om 22:10

   Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
  • Ook hier hetzelfde probleem, wel niet elke dag!. Zet de themostaat overigens ook meestal op 20.5 graden, bij foutmelding (streepjes) wordt de ruimte opgewarmt tot 21.5 graden?
   Probleem is onstaan na vervanging van van gloeispriraal en ionisatiepook, maar dit kan toeval zijn. Geantwoord op 26-4-2012 om 19:08

   Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info