• In de app van Nefit Easy is het gasverbruik van 2021 grafisch niet zichtbaar en ook niet te kiezen, wel is het verbruik van dit jaar zichtbaar. Hebben meer mensen dit probleem met de app? Tot dit jaar nooit problemen met de app gehad.

  Gesteld op 12-1-2021 om 20:09 in forum Nefit ModuLine Easy Misbruik melden
  • Bij mij is het wel al zichtbaar. Mogelijk dat het te maken heeft met een laatste update, dan wordt er weer een jaar toegevoegd. Heb je de laatste update? Geantwoord op 12-1-2021 om 20:41

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Wellicht kan de oplossing zijn, de telefoon uit te zetten en en opnieuw op te starten. Dit werkte bij mij. Een andere optie is. De app opnieuw te downloaden. Geantwoord op 16-1-2021 om 11:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info