• Hier onder een hele lange riedel van mensen die problemen hadden met een rood kruis door de wereldbol? Is dat inmiddels bij iedereen opgelost nu of laten we allemaal maar gewoon het hoofd hangen en blijven in een koud huis zitten of onder een koude douche staan?

    Ik heb zelf exact hetzelfde probleem, ben al veel langer ontevreden over dit dure en gruwelijk knullige product en ik ben dan ook van plan om Nefit juridisch aan te pakken, ik wil mijn volledige aankoopsom terug en ook de installatiekosten en dan is het voor mij het laatste Nefit product dat er ooit nog in mijn huis komt!

    Veel bombarie, veel reclamegeld er tegenaan gesmeten, HADDEN een goede naam maar nu is het werkelijk verworden tot een B-merk helaas.

    Gesteld op 13-10-2019 om 12:52 in forum Nefit ModuLine Easy Misbruik melden
    • Als je zo ontevreden bent, neem dan je verlies en koop een ander product, geen enkel product is echter onfeilbaar.
      Ik zelf ben erg tevreden met de mogelijkheden van het systeem. Het rode kruisje hoeft bij niemand een koud huis hebben veroorzaakt.
      De instellingen zijn niet verwijderd, alleen de internet verbinding via Nefit werkte niet. MAAR DE WIFI WEL!!!!!!!
      Dus maak het probleem niet groter dan het is geweest!

      Veel succes met de Juridische stappen. Kist je wel een paar duizend euro hoor.?? Geantwoord op 13-10-2019 om 13:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Het klinkt idd als een hoge toren waar vandaan je blaast...
      Heb je al contact opgenomen met Nefit zelf? Heb het eerder wel gedaan en kreeg meteen een prima antwoord op mijn vraag. Geantwoord op 13-10-2019 om 15:32

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info