• Beste,

  onze vaatwas (neff 54 E33 XO) heeft een defect.
  We plaatsen het afwasblokje in het voorziene vakje, we proberen daarna het vakje te sluiten door het naar links te schuiven maar het sluit niet. Hoe is dat snel en eenvoudig op te lossen?

  mvg Cedric Liebaert (cedric.liebaert@advenso.be)

  Gesteld op 12-11-2012 om 19:02 in forum Neff S 54E33 XO Misbruik melden
  • hallo als je de voorplaat afdraaid zie je de mechanisme zitten zitten veertjes op kijk eens als het daar nog ok is heb mijn vandaag nog opengedraaid vandaag krijg geen stroom precies ?? :-s Geantwoord op 19-12-2012 om 18:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info