• Goedemorgen, en Helluuup. Ik ben ten einde raad. Mijn naaimachine geeft "birdnesting" losse lussen die helemaal in elkaar knopen. Ik heb alles al geprobeerd. mijn spoel houder srakker en losser gedraaid. de bovenspanning alle standen geprobeerd. en nu weet ik het niet meer. Wie heeft hier ervaring mee in het oplossen van "birdnesting" alvorens ik het naar de naaimachine dokter breng of ben ik toe aan een nieuwe naaimachine. heb nechhi 215 a in 2016 gekregen.
  Bedankt alvast

  Gesteld op 19-7-2019 om 10:50 in forum Necchi Naaimachine Misbruik melden
  • Zit het spoel er wel goed en strak in ? het draad mag niet te strak uit het spoel komen.
   Het ligt waarschijnlijk aan de (boven) spanning,
   De bovenspanning er helemaal opnieuw inrijgen ,zit het draad wel goed tussen de wieltjes waarschijnlijk zit het draad ergens te los....
   Met een proeflapje en met het afstellen van de spanning toch nog maar proberen .
   Heb het zelf ook gehad, het ligt gewoon aan het goed inrijgen en het afstellen . Geantwoord op 19-7-2019 om 12:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info