• Ik heb zojuist een nieuwe wagen Citroën C5 gekocht. De navigatie is van het merk Navteq maar ik vind in de catalogus van Citroën enkel een verouderde versie die niet overeenkomt met wat in de auto te zien is.
  Ik zou dus graag de juiste handleiding Navteq verkrijgen die overeenstemt met het type dat in de C5 is gemonteerd.

  Gesteld op 24-6-2016 om 22:11 in forum Navteq Navigatie Misbruik melden
  • Kijk eens naar het adres van de Belgische verdeler u moet daar ook een telefoon nummer vinden of een e/mail adres vraag het bewuste boekje daar aan en ge krijgt het zeker opgestuurd
   als dit een nieuwe wagen is zou ik dit vragen aan de garagehouder die moet maken bij aflevering maken
   dat het juiste boekje bij de juiste wagen past grts willy 2008
   Geantwoord op 18-7-2016 om 12:10

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb mij al zot gecorrespondeerd met Citroën Brussel, maar die schijnen daar nog altijd in het Frans te communiceren. Verder kreeg ik daar niet de minste hulp of antwoord. Ze verwijzen steeds naar de dealer. De dealer zelf kan ook niet antwoorden op vragen over die verdomde gps, zonder handleiding of ten minste met een verouderde handleiding die in feite handelt over een ander toestel. Service van Citroën is op dit vlak totaal waardeloos. Op de website krijg je bovendien nog teksten die uit het Frans vertaald zijn, blijkbaar door een computer, want je verstaat er geen woord van. Geantwoord op 29-11-2016 om 09:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info