• ik heb de musty sports baby 01 team kinderwagen tweede hands gekocht maar er zit geen gebruiks aanwijzing meer bij. nu krijg ik het onderstel niet ingeklapt. Wie kan mij helpen

  Gesteld op 25-8-2016 om 15:55 in forum Mutsy Urban Rider Misbruik melden
  • Beste,
   Wij hebben dan niet de musty sports baby 01 team, maar de Urban Rider, maar de plaatjes lijken me niet gek veel te verschillen. Bij ons moet je bovenaan de handvaten/beugel de knop inknijpen en aan de linker kant het schuifmechanisme over de stang omhoog schuiven. Vraagt even wat behendigheid met inknijpen en schuiven. Succes met uitproberen.
   Mvg, Jerina Geantwoord op 25-8-2016 om 16:06

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Behalve enige behendigheid (Jerina) helpt het ook om nog enige malen met, beheerste, kracht de bovenhandrail (met ingeknepen handvat) naar beneden te drukken. Het weer omhoog brengen kan door het indrukken van de rode beugels aan weerszijde van de Mutsy. Geantwoord op 16-11-2016 om 11:59

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Het is inderdaad behendigheid. De knop bovenaan inknijpen en aan de linker kant de schuif omhoog trekken en op en neer... dan lukt het een keer ;-) Geantwoord op 16-11-2016 om 12:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info