• ik heb de hoes van de Mutsy buggy uitgewassen maar weet niet meer hoe het er opnieuw om moet

  Gesteld op 26-1-2016 om 12:22 in forum Mutsy Urban Rider Misbruik melden
  • Ik heb nu hetzelfde probleem. Weet iemand de oplossing ? Heb al vanalles geprobeerd en het op internet opgezocht maar krijg niets gevonden Geantwoord op 26-3-2016 om 18:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik liep ook tegen het probleem aan. Nu heb ik wel een oude mutsy... mijn tip... eerst zitgedeelte dan achterkant, kijk hoe het klitteband achterop moet komen, kan maar op 1 manier klitten. Dan vanaf beneden zijkant beginnen dicht te dtukken de knoopjes. Stof tussen beweeglijke stel gedeeltes en zitgedeelte door. Aleen bovenaan van binnen naar buiten erover heen. Succes! Geantwoord op 20-6-2016 om 07:12

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Uiteindelijk ben ik eruit gekomen. Het probleem zat er bij mij in, dat ik niet wist hoe de drukknopen bij de zijkanten, waar de armen zitten, moesten. Kwestie van stof dubbel slaan en drukknopen vastzetten. Wat ik heb gedaan: diverse mensen met een soortgelijke wandelwagen in de stad aanhouden en vragen of ik even mocht kijken. Werkt goed! Geantwoord op 24-6-2016 om 12:36

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ik heb ook dat probleem. Ik krijg de flap niet meer terug geplaatst. Heeft iemand een voorbeeldje voor mij?
   Heb al van alles geprobeerd maar het past steeds net niet Geantwoord op 20-7-2016 om 23:38

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info