• Ik heb een MIO Spirit 7500LM ... afgezien van het feit dat ik m met geen normale mogelijkheid UIT de houder krijg....zwaar irritant!! krijg ik mijn MIO nu niet eens AAN??...wat doe ik toch fout??? net nieuw gekocht en ook een irritante melding (net heel eventjes gezien, en eerder) over verlopen en nieuw inschrijven? vervelend irritant !! graag hulp....mvg

    Gesteld op 20-7-2016 om 14:40 in forum Mio Spirit 7500 LM Misbruik melden
    • Om hem uit de houder te krijgen moet je voorzichtig te werk gaan.Eerst boven op los klikken dan pas onder.

      Als je de MIO niet meer aan krijgt zou het kunnen zijn dat je hem ook niet goed af heb gesloten.Even onder de thuis lader doen of in de auto met de lader >na korte tijd lukte het bij mij wel .
      Ook die rare melding heb ik even gehad maar is toen ook weer verdwenen,,weet ook niet wat ik daarmee moet doen. Geantwoord op 20-7-2016 om 14:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

    • Mio Spirit LM 2015 Toestellen
      De volgende apparaten worden geleverd met Levenslange Kaartupdates, die vooraf geactiveerd zijn waardoor extra registratie of activering niet nodig is.

      Spirit 5400 LM / 5450 LM / 5670 LM / 7500 LM / 7550 LM / 7670 (Truck) LM

      Alles wat u dient te doen om de gratis kaarten te verkrijgen is de MioMore Desktop te installeren op uw PC (vanaf de DVD in de doos) en sluit uw toestel aan. Indien er een nieuwe kaart beschikbaar is, zal deze automatisch aan uw aangeboden worden via de MioMore Desktop. Gelieve de updates die u door de MioMore Desktop aangeboden worden te accepteren.

      Installeren van de Levenslange Kaartupdates op Spirit 54xx LM / 56xx LM / 75xx LM / 76xx LM (Truck)
      Geantwoord op 20-7-2016 om 14:50

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info