Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 101 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Geachte lezer,
  Mijn net gekochte mio 4000/6000 krijg ik niet ingesteld.Als ik bv mijn adres invoer kom ik niet verder dan 2 letters en dan geeft ie een oost europeesch naam weer ! Bij het in toetsen verdwijnt 't grootste gedeelte van het toetsenbord, dus het wordt bijvoorbaat onmogelijk gemaakt om je adres te programmeren zo ook de tijd en datum niet in te voeren.Ligt dit aan het apparaat of de onvolledige handleiding ? Ik hoor graag de oplossing van u . Bedankt & groet W,Nelissen Gesteld op 29-3-2015 om 00:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik m'n adres wil invoeren bij de Mio 4800 dan verdwijnen er letters zodat ik het niet kan voltooien ,wat doe ik verkeerd ?
  Bedankt & Groet W.Nelissen Gesteld op 28-3-2015 om 17:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat heb ik tot mijn ergernis soms ook en los het meestal op door via een 'omweg' het op te lossen door bv. eerst straat en dan plaats in te voeren, of door Postcode invoeren maar ideaal is dit niet. Succes en vr. gr., De Vries. Geantwoord op 1-7-2015 om 16:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • In welke winkel kan ik voor mijn mio spirit 4800 een oplader voor een gewoon stopcontact kopen? Gesteld op 30-1-2015 om 23:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Mio Spirit 4800

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info