• Hallo iedereen,
    Ik heb de Mio Mivue sinds vandaag en heb hem aangesloten op een sigarettenaansteker met constante stroom. Hij blijft constant filmen als hij geparkeerd staat.. Dat kan niet de bedoeling zijn denk ik. Komt dit door de constante stroom en hij dus eigenlijk niet weet dat hij stil staat? Mis ik een instelling..?
    Bedankt voor de hulp.

    Gesteld op 7-8-2017 om 12:05 in forum Mio Mivue 658 Misbruik melden
    • Bedankt voor het antwoord maar gewoon uitzetten is niet de bedoeling. Hij moet toch automatisch in parkeermodus gaan en pas beginnen opnemen als er een bepaalde detectie is. Bij mij blijft hij constant opnemen heb ik de indruk.. Geantwoord op 7-8-2017 om 17:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • U kunt de uitleg vinden bij deze link
      Klik op deze LINK

      Hieronder de uitleg alleen ontbreken de icoontjes, deze staan wel op bovengenoemde link.

      Opnamen in Parkeerstand
      Uw recorder ondersteunt de parkeeropnamefunctie. Afhankelijk van de periode dat uw auto geparkeerd is, kunt u een extra stroombron (bijv. een onderbrekingsvrije voedingskabel, zoals Mio Smart Box die afzonderlijk verkrijgbaar is) nodig hebben om de video op te nemen tijdens de parkeermodus.
      Parkeerstand is standaard uitgeschakeld. U moet de functie inschakelen via het > > > > .
      Voordat u de parkeermodus inschakelt, moet u de geheugenopslagtoewijzing controleren.
      To Ga naar > > > > om een geschikte allocatie in te stellen voor parkeer opnamen.
      Door het wijzigen van de toewijzing wordt de geheugenkaart gewist. Sla daarom altijd eerst alle video’s of foto’s op uw computer op.
      Wanneer de Parkeermodusdetectie is ingeschakeld, gaat het systeem in de volgende gevallen naar de Parkeermodus:- als u de stroom van het apparaat loskoppelt (bijv. de motor van het voertuig is gestopt of de voedingskabel is losgekoppeld) of wanneer de auto niet meer beweegt gedurende ongeveer 5 minuten*;
      of- als u op tikt om de Parkeermodus handmatig te starten terwijl continue opname bezig is.* De functie wordt geactiveerd door de G-sensor van het apparaat.
      U kunt de con?guratie wijzigen via het > > > .
      Druk op om de Parkeerstand te stoppen en de continue opname te hervatten.
      Zodra de bewegingen zijn gedetecteerd en opgenomen tijdens de Parkeerstand, wordt u gevraagd de video te bekijken wanneer u de Parkeerstand stopt.
      Volg de instructies op het scherm om video’s te bekijken het continu opnemen te hervatten.
      De parkeeropnamen kunt u terugvinden in de categorie “Parkeren” voor bestandsweergave Geantwoord op 7-8-2017 om 20:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info