• Ik heb problemen om een MTB gpx route goed op mijn Mio Cyclo 605 te krijgen. Heb de route via de club (waarschijnlijk Garmin GPX). Route is 58km lang. Als ik deze in MioShare laad dan wordt deze goed weergegeven (afstand 57.9km). Echter als ik de route op mij Mio 605 selecteer is deze slechts 37km lang en klopt de route niet. Heb een mountainbike profiel op de Mio. Heb ook geprobeerd om de gpx file eerste te converteren naar gpx track (had dit probleem eerder met gpx route voor op de verharde weg, wat hiermee is opgelost). Voor MTB werkt dit niet. Heeft iemand een oplossing?

    Heb ook een email naar Mio Service gestuurd maar tot nog geen antwoord.

    Gesteld op 19-11-2020 om 20:22 in forum Mio Cyclo 605 Misbruik melden
    • Is raar want zo zou het toch moeten lukken. Probeer eens de route te uploaden in route you en dan te downloaden via mio nemen. Lukt het dan?? Geantwoord op 19-11-2020 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dit had ik niet verwacht, maar het werkt :) Lengte van de route wordt nu wel goed aangegeven op de Mio 605. Bedankt voor de tip !!!!

      Voorheen gebruikte ik AllTrails (voorheen GPSies), maar ga vanaf nu routeyou gebruiken Geantwoord op 20-11-2020 om 18:50

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Te vroeg gejuicht. Route voor komende week gaat weer fout, toevallig weer een route van 58km.
      1: Direct van de clubsite: 56km op MioShare. 31km op Mio 605
      2: via Roueyou 68km (extra lus lans snelweg richting Sevenum)
      3: Via AllTrails 59km, dus ga deze maar gebruiken.

      Blijft lastig.
      Geantwoord op 20-11-2020 om 21:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info